Home » Medencek tehnologiaja » A medencek gyartasa

A medencek gyartasa

Üvegszálas úszómedencék gyártása

Egy úszómedence kikapcsolódást, sportot, kényelmet és jókedvet jelent, növelve otthona szépségét.
Az úszómedencék felépítésének legújabb tendenciája az utolsó generációs technológiai standardoknak a tájépítészek és műépítészek legötletesebb terveivel való kombinálása.

A Fibrex sokrétű tapasztalattal rendelkezik úgy a lakótelepi, mint a közhasználati úszómedencék kivitelezését és felszerelését illetően. Az évek során a vállalat az ügyfeleinek kéréseire és elvárásaira való gyors, készséges és hatékony reagálása által elismerést és hírnevet szerzett.

A FIBREX úszómedencék monoblokk (egy tömbből álló) medencék, melyek speciálisan üvegszállal bélelt poliészter gyantából készülnek, a gépjárművek és csónakok karosszériájára jellemző technológiával. Az úszómedence belseje gelcoat réteggel van borítva, amely egy, az időjárási viszontagságokkal, a hőmérséklet-ingadozásokkal, UV sugárzásokkal, kopásokkal, mechanikus sokkokkal szemben rendkívül ellenálló poliészter zománcréteg.

Az üvegszálas úszómedencéket normál szerkezetű vagy hőszigetelt falakkal gyártják, egy polipropilénből készült méhlép típusú szerkezettel. Ennek a technológiának köszönhetően jelentősen csökken a víz hővesztesége éjszaka vagy hűvösebb nappalokon, ezáltal jelentősen meghosszabbítva az úszómedence élettartamát.

A Fibrex úszómedencékre jellemzőek a kedvező árak és a kevés beszerelést előkészítő munkálat, valamint a szükséges hozzá tartozó felszerelések 2 nap alatt történő beszerelése és beüzemelése.

Az üvegszálas úszómedencék egyik kedvező tulajdonsága, hogy érintésre melegek és kellemesek, a tisztításuk és fertőtlenítésük rendkívül egyszerű, klasszikus tisztítószerek és fertőtlenítőszerek használatával.

A Fibrex úszómedencék családi medencék, ideálisak 15-20 személy számára és rendelkeznek azzal az előnnyel, hogy meleg és sima anyagokból készültek, sőt, a Fibrex úszómedencék karbantartása nem egy komplex művelet.