Home » Szallitasa es beszereles » Beszerelese

Beszerelese

Az úszómedencék beszerelése

Az úszómedencék monoblokk medencék, vagyis egy tömbből készültek, üvegszállal bevont poliészter gyantából, kívül zománcréteggel.

Az úszómedence elhelyezéséhez szükséges a modellnek megfelelő kvóták szerinti ásások elvégzése, valamint egy betonlap megöntése is, ami megtartja az úszómedence fenekét. Ezt követően az úszómedence bekerül a gödörbe a rögzített pozícióba, elvégzik a szükséges szerelési munkálatokat, a földet vagy a töltést pedig a falak felé nyomják. Amint megtelik földdel, átnedvesedik és összenyomódik. Ezzel egy időben fel kell tölteni az úszómedencét vízzel úgy, hogy a töltési föld szintje együtt nőjjön az úszómedencében lévő víz szintjével.

Cégünk kiszállítja az úszómedencéket a megrendelőhöz és biztosítja a specifikus feltöltési, leeresztési, forgatási, szűrési stb. berendezések felszerelését.

Az úszómedencék, amiket jelenleg gyártunk, a következő jellemzőkkel rendelkeznek:

Az úszómedencék gyártásakor használt anyag az üvegszállal bevont poliészter gyanta, ennek az anyagnak hosszantartó stabilitása van, gyakorlatilag 30-40 évig sem romlik az állapota. A felső réteg a vásárlók által óhajtott színű és árnyalatú gelcoat-ból van és ellenáll az UV sugaraknak. Az úszómedencék kialakításához használt nyersanyagok a legjobb minőségűek (Franciaroszágból és Németországból származnak). Az úszómedencék egyetlen darabból készülnek és üvegszálas, illetve acél profillal vannak bevonva és aládúcolva.

Az úszómedence megrendelőnél való elhelyezése és beszerelése egyszerű. Mi végezzük a szállítást, ami benne van az úszómedence árában. A megrendelő kötelessége elvégezni a kiásást és az úszómedence fenekének megfelelő 20 centiméteres vasbeton alapot önteni a gödör aljára, ennek beöntését követően pedig a megrendelő köteles a földet rányomni és elegyengetni.

 

Kötelező tartozékok:

1. Szűrőberendezés 4, 5 vagy 6 pozícióval, amely biztosítja a következőket:

 

• az úszómedence feltöltése és leeresztése;
• a szúrőszivattyú és a körkörös szivattyú beindítása;
• a víz szűrése;
• a víz forgatása és a tisztítószerek adagolása;
• a szűrők és a berendezés mosása;
• a porszívó adaptálása az úszómedence mosásához.

 

2. Skimmer a túlfolyó, a felszíni szennyeződések és a víz kezeléséhez szükséges anyagok adagolásának átvételére.
3. Szívónyílás és préselő nyílás.
4. A szivattyú, a fényszórók és egyéb tartozékok ellátásához szükséges elektronikai berendezések.
5. A víz, a lefolyó és az elektromos áram külső berendezéseinek illesztései.
6. Előgyártott lejárat a szűrőberendezéshez és a vezérlőegységhez hozzáférést biztosító tetővel.

 

Egyéb részletek:

Az üvegszálas monoblokk úszómedence egy egységes szerkezet, amely bármilyen terepen elhelyezhető. Cégünk műszaki segítséget és konzultációt is nyújt. A tőlünk vásárolt tartozékok elhelyezése és beszerelése benne van azok árában. Ugyanakkor jótállást, szervízt és javításokat is biztosítunk.